Blog - Cyprus Journey

Girne, keşfedilmeyi bekleyen tarihi ve turistik yerleriyle son derece ilgi çekici. Tatil planlarını ya da günübirlik kaçamaklarını Girne’ye yapan kişiler.

Devamını Oku
Cts, 8 Nis 2023

Girne, Kıbrıs’ın en çok dikkat çeken bölgeleri arasında yer alır. Çünkü Girne, tarihi ve turistik birçok önemli noktaya ev sahipliği yapar.

Devamını Oku
Pzt, 27 Mar 2023

Kıbrıs deyince akla ilk gelen muhteşem tatil hayalidir. Bu hayali süsleyen dünyanın en güzel plajları adanın dört bir yanına dağılmıştır. Gazimağusa, adanın şirin bir liman kenti olarak gizli kalmış güzellikleri saklar.

Devamını Oku
Cum, 30 Ara 2022

Akdeniz’in üçüncü büyük adası olan Kıbrıs, Türkiye’ye yakın bir cennet parçasıdır. Kıbrıs’a gitmek de Kıbrıs’ta tatil yapmak da unutulmaz deneyimler sunar. Kıbrıs’a gitmek için ihtiyacınız olan şey Kıbrıs’ın koyduğu kuralları bilmektir.

Devamını Oku
Cts, 17 Ara 2022

Kıbrıs’ta rahat ve konforlu tatil yapmak için ulaşım hakkında bazı detayları bilmek iyi olur. Trafik sol şeritten aktığı için araç direksiyonları aracın sağ tarafında yer alır. Ayrıca Kıbrıs’ta trafik kurallarına uymak çok önemlidir....

Devamını Oku
Cum, 2 Ara 2022

Kıbrıs Adasının doğusunda yer alan ve gerek doğal güzellikleri gerek tarihi yapısı ile yerli yabancı turistleri kendine hayran bırakan Gazimağusa sizlere çok fazla gezilecek ve görülecek eşsiz güzellik sunmaktadır. Muhteşem tarihi...

Devamını Oku
Pr, 24 Kas 2022
Tickle 1 Tickle 2 Tickle 3

MÜŞTERİ YORUMLARI