Blog - Cyprus Journey

Lefkoşa Kıbrıs’ın tam ortasında yer alır. Başkent Lefkoşa; Kıbrıs’ın en kalabalık kenti olarak tarih, kültür, doğa güzellikleri açısından zengindir.

Devamını Oku
Sal, 14 Haz 2022

Kıbrıs’ın popüler turistik destinasyonu olan Girne Kalesi, bir zaman tüneli gibi tarihe tanıklık eder. Bu eşsiz tarihi yer Bizanslar, Lüzinyanlar, Venedikler ve Osmanlılar gibi kadim medeniyetlerin izlerini saklar.

Devamını Oku
Pzt, 6 Haz 2022

Kıbrıs Güzelyurt bölgesinde gezip görülecek birçok tarihi alan ve yapı mevcuttur. Bunlardan en önemli yedi tanesini ise Soli Antik Kenti, Soli Bazilikası, Soli Tiyatrosu, Arkeoloji ve Doğa Tarihi Müzesi, Aziz Mamas Kilisesi, Tumba Tu...

Devamını Oku
Pzt, 30 May 2022

Dünyanın neresinde olursanız olun eğlence deyince aklan ilk gelen ülkelerin başında Kıbrıs gelir. Büyüleyici liman kenti Girne, meşhur Kıbrıs gece hayatını keşfedebileceğiniz maceralar sunar.

Devamını Oku
Cum, 20 May 2022

Girne’de Kıbrıs mutfağının tadına varabileceğiniz harika restoranlar var. Girne’de mutlaka yemeniz gereken meşhur Kıbrıs yemeklerinden söz edeceğiz.

Devamını Oku
Cum, 13 May 2022

Liman kenti Girne, Kıbrıs adasının en büyüleyici manzaralarını sunar. Bu antik liman kenti yüzyıllar boyunca masalsı görkemini devam ettirmeyi başarmıştır. Doğa ve kültürle dolu Girne liman ve kaleden çok daha fazlasını ifade eder....

Devamını Oku
Cts, 7 May 2022
Tickle 1 Tickle 2 Tickle 3

MÜŞTERİ YORUMLARI